TEAM

Clientela noastra se poate baza pe gandirea analitica a echipei de avocati, in rezolvarea celor mai complexe probleme juridice cuprinzand riscuri si implicatii de orice natura, contencioasa ori necontencioasa.

Dima Andrei

Founding Partner - Dima Andrei

Dima Andrei este unul din membrii fondatori ai SCA Dima, Havrileț și Asociații, fiind specializat in Drept Penal, Drept Societar & Comercial, Litigii & Arbitraj. Experienta profesionala distinsa a fost dobandita in cadrul colaborarilor și asocierii sale anterioare in firme de avocatura de nivel superior din Bucuresti. Aria sa de expertiza include consiliere in litigii comerciale, contencios administrativ, dispute si litigii civile, practica sa fiind concentrata asupra dreptului penal.
Andrei este profesionist si adaptabil, demonstrand bune abilitati legate de strategie, fiind dedicat oricarei chestiuni incredintate, cunoscut pentru abilitatea sa de a oferi opinii legale precise si rapide.

Phone: 0724026053
Email: andrei@dimahavrilet.ro

Caraghiaur Mihai

Junior Associate - Caraghiaur Mihai

Mihai a reprezentat cu succes diverse societati si persoane fizice in domeniul litigiilor penale, civile, comerciale, recuperarii de creante. Mihai este inzestrat cu o mare capacitate de intelegere, aratand spirit de echipa, alaturi de abilitatile de gestionare a multiplelor cauze incredintate si atentie pentru detalii.

Phone: 0753825947
Email: mihai.caraghiaur@dimahavrilet.ro