ECHIPA

Clientela noastra se poate baza pe gandirea analitica a echipei de avocati, in rezolvarea celor mai complexe probleme juridice cuprinzand riscuri si implicatii de orice natura, contencioasa ori necontencioasa.

WhatsApp Image 2024-02-09 at 15.24.14

Founding Partner - Dima Andrei

Dima Andrei este unul din membrii fondatori ai SCA Dima Andrei si Asociatii, fiind specializat in Drept Penal, Drept Societar & Comercial, Litigii & Arbitraj. Experienta profesionala distinsa a fost dobandita in cadrul colaborarilor și asocierii sale anterioare in firme de avocatura de nivel superior din Bucuresti. Aria sa de expertiza include consiliere in litigii comerciale, contencios administrativ, dispute si litigii civile, practica sa fiind concentrata asupra dreptului penal.
Andrei este profesionist si adaptabil, demonstrand bune abilitati legate de strategie, fiind dedicat oricarei chestiuni incredintate, cunoscut pentru abilitatea sa de a oferi opinii legale precise si rapide.

Telefon: 0724026053
Email: andrei@avocatdima.ro

WhatsApp Image 2024-02-09 at 15.24.57 (1)

Partener - Caraghiaur Mihai

Pe parcursul anilor Mihai si-a dovedit exceptionalul profesionalism, capabilitatea de a gestiona unele dintre cele mai dificile mandate incredintate, fiind totodata eficient prin coordonarea activitatii colegilor sai in domenii multiple si spete complexe. Ghidat de o disciplina fara egal, perseveranta sa constanta i-au adus calitatea de partener in cadrul societatii Dima Andrei si asociatii.
Mihai a reprezentat cu succes diverse societati si persoane fizice in domeniul litigiilor penale, civile, comerciale, recuperarii de creante. Mihai este inzestrat cu o mare capacitate de intelegere, aratand spirit de echipa, alaturi de abilitatile de gestionare a multiplelor cauze incredintate si atentie pentru detalii.

Telefon: 0753825947
Email: mihai.caraghiaur@avocatdima.ro


image0

Junior Lawyer - Hera Miruna Ioana

Miruna face parte din echipa de consultanta si litigii a societatii. In calitate de avocat pledant s-a prezentat in fata instantelor romane de drept civil, precum si in materie administrativa, executare silita si proceduri de recuperare creante. Miruna a acaparat o experienta semnificativa in reprezentarea persoanelor fizice, companiilor locale, urmarind in mod constant sa obtina cel mai bun rezultat posibil in cazurile pe care le gestioneaza. Ea vorbeste fluent engleza si cunoaste bine limba spaniola.

Telefon: 0730511080
Email: miruna.hera@avocatdima.ro


J