DESPRE

Cabinet avocat – Dima Andrei se individualizeaza prin echilibru si dinamism, impunandu-se cu rapiditate in piata prin focalizarea asupra unei activitati particulare in detrimentul celorlalte, considerand ca atentia este un concept multidimensional. Clientela noastra se poate baza pe gandirea analitica a avocatilor nostri in rezolvarea celor mai complexe probleme juridice cuprinzand riscuri si implicatii de natura penala. Cabinetul asigura asistenta de specialitate atat pe parcursul urmaririi penale, cat si in fata instantelor de drept penal din Romania.

We respect the deadlines because we know beneficial site it is important that you hand in your essays on education reform on time
avocat-dima-andrei-bucuresti

AVOCAT DIMA ANDREI

Dima Andrei este specializat in Drept Penal, Drept Societar & Comercial, Litigii & Arbitraj, avand o experienta profesionala anterioara in firme de avocatura de nivel superior. Aria sa de expertiza include consiliere in litigii comerciale, contencios administrativ, dispute si litigii civile, dar practica sa fiind concentrata asupra dreptului penal. Andrei este profesionist si adaptabil, demonstrand bune abilitati legate de strategie, fiind dedicat oricarei chestiuni incredintate, cunoscut pentru abilitatea sa de a oferi opinii legale precise si rapide.