Termeni si Conditii de Utilizare

 1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizareAccesul și utilizarea site-ului  www.avocatdima.ro sunt supuse urmatoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile în statele Uniunii Europene. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.
 2. Website-ul www.avocatdima.roTermenii și condițiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe acest website.  www.avocatdima.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Administratorul site-ului  www.avocatdima.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare ale oricărui alt website.

  3. Folosirea acestui website
  Accesul pe acest website se face gratuit. Accesul la secțiunea membrilor se poate face gratuit sau contra un unei taxe. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare despre serviciile de avocatura oferite de Cabinet de Avocatura “Andrei Dima”. Site-ul www.avocatdima.ro prezintă informații despre serviciile de consultanta juridica profesionista si avocatura, oferite de Cabinet de Avocatura “Andrei Dima”.

  Pentru ca www.avocatdima.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați urmatorii termeni de utilizare:
  – WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL;
  – NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI;
  – NU VEȚI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES;
  – NU VEȚI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc);
  – VEȚI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

  5. Drepturile proprietatii intelectuale
  Continutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fără a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică avocat Anrei Dima . Sunteți de acord sa nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
  www.avocatdima.ro iși rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

  6. Limitarea raspunderii
  www.avocatdima.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

  7. Acceptarea termenilor si conditiilor
  Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

  8. Politica de confidențialitate
  Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor ramane confidențiale; www.avocatdima.ro nu va folosi aceste informații decât în scop profesional; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite comunicări publicitare nesolicitate.
  Dacă aveţi întrebări despre această politică, despre informaţiile pe care le colectăm, vă rugăm să ne contactaţi la:

  Adresă poştală:
  Stirbei Voda 38, Ap. 2, Sector 1 | Bucuresti
  Tel. 031 431 39 27
  România